Art of Vinyl - Psychadellic groove collection

04.11.2008 o 19:00, Klub za zrkadlom
Knalpot (NL), Batcha de Mental (Sk), Kapela SNU (Sk), Hugo Chávez Orchestra (Sk), 900piesek (SK), VJs: Majda (Sk) Euforion Visual Crew feat. Document&Setting (Sk)

4. 11. 2008 o 19:00 dostanú v Klube za zrkadlom priestor nové avantgardné hudobné smery, ktoré sa v poslednej dobe tešia stále väčšej obľube.
Večer otvorí  projekt 900piesek chŕliaci svoje dosky potichu a v zahraničí a zahalí vás závojom temnej, noisovej elektroniky, ktorý z vás strhne Kapela SNU zložená zo známych tvárí Slava Krekoviča, Jonatána Pastyrčáka a ich mašín, takže očakávať riadnu zvukovú katarziu je viac ako na mieste.

Po dvoch elektronických setoch sa predstaví formácia Hugo Chávez Orchestra, guerillové zoskupenie bratislavského undergeroundu, ktorá nemá žiaden album, žiadne skladby, ani žiadne skúšky. Všetka ich tvorba vzniká priamo na pódiu a výsledok ich snaženia niekedy prekvapí aj ich samotných.

Pred headlinermi vystúpi ešte slovenský trance-stepový DJ Batcha de Mental, ktorý predvedie svoj set naplnený avantgardnou recesiou, popretkávanou pop-kultúrnymi odkazmi.
Ako hlavnú hviezdu večera sa nám podarilo do Klubu za zrkadlom pozvať medzinárodnú formáciu Knalpot. Jej členovia si za bázu zvolili Amsterdam, hlavné mesto európskej alternatívnej scény. Vo svojej hudbe využívajú okrem nástrojov aj netradičné prvky ako pracovné náradie a digitálne budíky, vďaka čomu si v Holandsku aj celej Európe našli mnoho verných fanúšikov. Sami sa charakterizujú ako „Nu generator tractor music, na míle vzdialená vašemu obľúbenému disco DJovi či jazzovej kapele. Prinášame dávku neohrabaných lo-fi groovov, tak nevyhnutnú pre život.“
Ich koncert v Bratislave v rámci svetového turné bude jediným v strednej Európe, preto je s vervou očakávaný fanúšikmi z niekoľkých okolitých krajín.
Všetky vystúpenia bude sprevádzať video projekcia od VJ´s Majda a Euforion Visual Crew

Vstupné: Predpredaj v sieti ticketportal: 150 Sk
               Na mieste: 220 Sk