EUFORION LIVE! V KLUBE ZA ZRKADLOM

Rhantisi Franklin
900piesek vs. Piotž Pasikowski
OZ Euforion

4.12.2008 o 19:00 na vás v petržalskom Klube za zrkadlom čaká veľká multimediálna párty! Čakajú vás krátke filmy, výstavy obrazov a fotografií, pútavé vizualizácie a koncerty. Nejedná sa však o nejaký bežný žúr s obyčajnými interpretmi. Všetko, čo v onen večer uvidíte, či započujete, bude mať totiž jedného spoločného menovateľa. Všetko, až na nášho hudobného hosťa, bude z produkcie členov združenia EUFORION. Je vám tento názov odniekiaľ známy? EUFORION stojí za organizáciou množstva prevažne hudobných podujatí (Art of livin’ a Art of vinyl), workshopov (Kreatívna zóna na Pohode, Projekt Orfeus, Stanica východ) a prevádzkuje kultúrno – informačný portál www.euforion.sk. Keďže však členovia združenia vytvárajú aj vlastnú umeleckú tvorbu, ktorej rozhodne nieje málo, rozhodli sa vystúpiť z role organizátorov. Už druhý krát budú spoločne prezentovať všetko, čo za posledný rok vzniklo pod názvom EUFORION LIVE!

Okrem toho, že si budete môcť pozrieť dokumentárne materiály z doterajších akcií EUFORIONU, môžete sa tešiť na výstavu obrazov, ktoré vznikli počas výtvarného workshopu “Kreatívna zóna” na Pohode. Čakajú vás krátke filmy z produkcie PETRA VAŽANA a MATEJA KRIVÁNKA. Druhý menovaný sa bude ako polovica V.J.ského dua pod názvom DOCUMENT & SETTING podieľať aj na projekciách počas koncertov.

V rámci hudobnej produkcie vystúpi kapela RHANTISI FRANKLIN, hrajúca zmes elektroniky, jazzu a inteligentného popu a predstaví vám svoje nové skladby. V úlohe hudobného hosťa sa objaví jeden z najlepších slovenských producentov a hudobníkov OSKAR RÓZSA so svojim kvartetom v zložení Emil Frátrik – bicie, Ondrej Krajňák – klavír a Mišo Bugala – gitara. Koncertné pásmo doslova zaklincuje ojedinelé spojenie dvoch hudobných experimentátorov, ktorých tvorba sa pohybuje na hranici hudby samotnej 900PIESEK vs. PIOTŽ PASIKOWSKI.

Multimediálny večer EUFORION LIVE! opäť o niečo otvorí vaše obzory a dozviete sa, čoho všetkého sú schopní členovia rovnomenného združenia.

Dátum: 4.12. 2008
Začiatok podujatia: 19:00